logo-wonenpunt

Hulp nodig bij het vinden van een perfecte salontafel?

Zou je graag een salontafel in je interieur willen hebben die perfect past bij de rest van je meubels? Wij begrijpen dat het lastig is om een salontafel te vinden die helemaal naar smaak valt. Daarom hebben wij dé oplossing voor je. Schakel de hulp van een interieurexpert in en maak samen een salontafel op maat. Van ontwerp tot realisatie kan je altijd bij een interieurexpert terecht. Zij ondersteunen jou in het gehele proces en geven advies op basis van hun expertise. Zou je graag meer te weten willen komen over dit proces? We vertellen je graag meer. 

Stel je eigen salontafel samen 

Een ontwerp maken voor een salontafel is makkelijker dan je denkt. Je kan bijvoorbeeld een salontafel creëren door onderdelen te combineren van bestaande modellen. De eerste stap is op een stijl te kiezen. Op basis van je stijl kan je ook meerdere stappen in het proces sneller voltooien.  De tweede stap is de juiste afmetingen kiezen. Zou je graag een grote en hoge salontafel willen of liever een kleine en lage salontafel? De laatste stap is om de materialen en de kleur uit te kiezen. Je kan verschillende houtsoorten combineren tot een uniek model. 

Hoelang is de levertijd van een salontafel op maat? 

Wil je graag zo snel mogelijk je eigen gemaakte salontafel in huis hebben? De levertijd van een salontafel op maat is afhankelijk van de materialen en de afmetingen. Het kan zijn dat sommige onderdelen niet op voorraad zijn waardoor je iets langer moet wachten. De interieurexperts zullen na het ontwerp een schatting maken van de productie en levertijd zodat je daar rekening mee kan houden.  

Maak meerdere houten meubels op maat 

Interieurexperts kunnen elke houten meubel op maat maken. Zo kan jij je interieur helemaal naar smaak inrichten. Interieurexperts ondersteunen je in het proces en staan klaar om meerdere meubels voor je op maat te maken. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen. 

Gerelateerde Blog

Inhoudsopgave

meer blogs