logo-wonenpunt

Makelaar Amsterdam Noord

Waarom je voor een woning moet gaan in Amsterdam Noord

Je bent vast wel bekend met het tekort aan woningen en de bizarre woningprijzen in Amsterdam. Dit komt doordat er veel meer vraag dan aanbod is. Amsterdam is momenteel bezig met het tekort te verminderen door veel nieuwbouwprojecten te realiseren. Veel van deze nieuwbouwprojecten bevinden zich in Amsterdam Noord. In Amsterdam Noord is namelijk nog ruimte hiervoor. En met behulp van de Noord-Zuidlijn kan jij nu binnen minder dan 10 minuten vanuit Amsterdam Noord naar het Centrum van Amsterdam.

Waarom een makelaar Amsterdam Noord jou het beste kan helpen

Een makelaar Amsterdam Noord heeft alle benodigde kennis met betrekking tot de plaatselijke woningmarkt en alle factoren eromheen die ook een rol spelen. Door een makelaar in te schakelen en hiermee in gesprek te gaan kan deze op basis van jouw behoeften en wensen de perfecte woning vinden voor jou. Een makelaar is ook altijd op de hoogte van alle nieuwbouwprojecten, vaak zelfs voordat deze officieel van start gaan. Ze volgen meestal het hele proces en gaan regelmatig op bezichtigingen. Hierdoor weten zij hoe de meeste woningen eruit zien en wat de voor- en nadelen zijn. Dit bespaart jou ook een heleboel tijd omdat je dus niet bij elke woning op bezichtigen moet gaan voordat je weet of dit wat voor jou is.

Hoe kies je de juiste makelaar in Amsterdam ?

Een goede makelaar in Amsterdam kiezen kan lastig zijn omdat er gewoon een heleboel actief zijn. Bij een makelaar moet je niet zoeken naar de beste die er is, want die is er niet, maar je moet zoeken welke de beste is voor jou. Ga dus niet gelijk voor de makelaar die de meeste reviews heeft. 

Doe onderzoek naar meerdere kantoren, vraag rond bij familie en vrienden. Vraag ze ook wat zij een belangrijk punt vinden dat een makelaarskantoor in Amsterdam moet hebben of doen. Ga in gesprek met makelaars. Dit kost niks. Bel gewoon makelaarskantoren op en stel ze een aantal vragen. Vraag ze bijvoorbeeld wat hun USP’s zijn, of ze op de hoogte zijn van nieuwe projecten, of ze woningen kunnen aanbieden die nog niet actief op de markt staan. Hierdoor kan jij een beter beeld krijgen. En het belangrijkste natuurlijk, hoe voelt de connectie met de makelaar? Aangezien je heel veel gesprekken met je makelaar gaat hebben tijdens deze zoektocht is het belangrijk dat je altijd een goed gevoel erbij hebt.

Gerelateerde Blog

Inhoudsopgave

meer blogs