logo-wonenpunt

Steel de show! Ontdek de stalen salonpoten van Industriele-tafels voor een stijlvolle make-over.

Heb jij een mooi blad op het oog of is het tijd om jouw salontafel een upgrade te geven? Industriele-tafels.com heeft de perfecte oplossing. Met onze prachtige collectie salontafels, heb jij binnen een hand omdraai een de perfecte salontafel die bij jouw interieurstijl past.

 

Het leuke aan onze ruime collectie salonpoten is dat deze altijd te combineren zijn met onze tafelpoten. Op deze manier komen de stalen vormen weer terug in je interieur en maak je een mooi en rustig geheel van. Vind jij het juist leuk om verschillende elementen in je huis te hebben dan zijn de poten ook leuk om door elkaar te stijlen.

 

De afwerking van de stalen salonpoten.

 

Onze stalen salonpoten zijn voorzien van een duurzame poedercoating, waardoor ze niet alleen een mooie uitstraling hebben, maar ook beschermd zijn tegen dagelijkse slijtage. De poten hebben 1 laag en kunnen daardoor ook buiten worden gebruikt. Wij geven alleen geen garantie op roestvorming. Heb jij een industrieel interieur kies dan voor de stalen salonpoten in het zwart. Liever een passende poot voor in bijvoorbeeld een Scandinavisch interieur, kies dan voor een witte kleur.

 

Hoe monteer ik de salonpoten van Industriele-tafels?

 

De losse salonpoten zijn voorzien van een handige bevestigingsplaat met verschillende schroefgaten. Voor een tafelblad die uit 1 stuk is raden wij aan om de grote sleufgaten te gebruiken. De kleine gaten zijn handig voor als je een blad hebt die uit meerdere delen bestaat. De salonpoten zijn eenvoudig te monteren. Wij raden aan om je blad ondersteboven op de grond te leggen, leg hier een deken onder om het blad te beschermen. Meet waar de poten moeten komen en schroef ze vast.

 

Bezorgen en afhalen.

 

Doordat de salon poten in stevige kartonnen dozen zijn verpakt kunnen wij ze veilig verzenden met DPD. Zodra de poten onderweg zijn ontvang je van DPD altijd een tracking link met een tijdvak. Komt bezorgen voor jouw niet goed uit dan kan je de salonpoten altijd afhalen bij ons kantoor in Bleiswijk.

 

Heb jij interesse in de stalen salonpoten van Industriele-tafels.com. Ga dan voor meer informatie naar onze website of neem gerust contact met ons op.

https://www.industriele-tafels.com/salon-tafelpoten/

Gerelateerde Blog

Inhoudsopgave

meer blogs