logo-wonenpunt

Tips voor de indeling van je kledingkast

Tips voor de indeling van je kledingkast

 

Heb jij een nieuwe kledingkast, dan is het natuurlijk belangrijk om ook direct goed na te denken over de indeling hiervan. Vooral wanneer je hiervoor een andere kast hebt gehad, weet je waarschijnlijk ook exact wat je wel en ook absoluut niet wilt. Het is dus belangrijk, dat je weet hoeveel ruimte jij nodig hebt voor bijvoorbeeld alle hangkleding, maar ook de ruimte voor je strings, onderbroeken en bh. Het indelen van je kast is dus niet een klusje wat je zomaar even doet, maar iets waar je wel zeker even goed over moet nadenken. Doe je dit niet, dan kan het zijn dat je achteraf spijt krijgt, waardoor je het weer helemaal om moet gooien. Je kunt dus beter een plan maken, voordat je direct begint met inpakken.

 

Hang gedeelte

 

Heb jij veel kleding wat bij voorkeur moet hangen, dan zal je al snel merken dat dit een groot deel van de ruimte wegneemt. Veel hangruimte is namelijk totaal niet praktisch, maar in veel gevallen wel noodzakelijk. Vooral overhemden en jurken kun je het beste laten hangen om te voorkomen dat ze gaan kreuken. Heb je dus veel hang spullen, denk er dan eens overna om wellicht een extra kledingrek te gebruiken, die je eenvoudig naast je kast kunt zetten, zodat je je kast praktisch kunt houden.

 

Lingerielade

 

Onderbroeken, strings en bh’s moeten natuurlijk ook een plekje krijgen in je kast. Dit kun je doen door een mandje neer te zetten, maar wanneer je dan toch bezig bent met de indeling, dan is een lade natuurlijk vele malen mooier. Je zult zien, dat wanneer je ook je sport bh zwanger netjes kunt opbergen, dit al een hele andere look en feel geeft wanneer jij de kastdeuren open doet. 

 

Ruim direct je kleding op

 

Wanneer je dan toch je kast gaat indelen, dan kun je ook maar beter direct even alle kleding nalopen. Een bh wat niet meer past kan natuurlijk direct weg, want anders blijft hij weer liggen. Je doet er dus verstandig aan om even je bh maat te meten, zodat je ook weet of de bh nog past. Vraag jij je af, hoe meet je je bh maat? Dan is het goed even online te zoeken. Met een paar drukken op de knop weet jij direct hoe het werkt en kun je gemakkelijk zelf aan de slag.

Gerelateerde Blog

Inhoudsopgave

meer blogs