logo-wonenpunt

De webshop van boilers.nl

De webshop van boilers.nl

De uitermate overzichtelijke webshop is de moeite waard om te bezoeken als je op zoek bent naar een elektrische boiler. www.boilers.nl is een webshop met allerhande elektrisch aangedreven apparatuur, het hoofdproduct zal je niet verassen: boilers! Alhoewel de webshop gericht is op elektrische boilers, er zijn natuurlijk ook aanverwante elektrische producten op deze site te vinden. De producten zijn verkrijgbaar voor consumenten, maar ook installateurs, speciaalzaken en andere geïnteresseerden zijn hier op hun plek.

Er worden zeer scherpe prijzen gehanteerd worden omdat er groot ingekocht kan worden. De merken die zij verkopen zijn oa: Wesen, Nofer/Aparici, Lemet, Wijas, DAT en Elterm.

 

Wat doen ze precies?

boilers.nl is een webshop. Maar het is altijd een geruststellende gedachte dat er ook een fysieke showroom is plus een groot magazijn en een werkplaats. Zo kun je altijd langs komen mocht er iets zijn of mocht je de spullen eerst even willen komen bekijken. Ze zijn gevestigd in het Noord-Hollandse Heiloo en bestaan al meer dan 10 jaar.

Begonnen als kleine webshop, maar onderhand is het bedrijf gegroeid en zijn er meerdere websites in beheer. Productinformatie over elektrische apparaten en gerelateerde producten zijn altijd voor handen voor consumenten maar ook de (klein-) zakelijke markt.

De producten worden gemaakt met hoogwaardige materialen. Hierdoor zijn de producten duurzaam en is een lange levensduur gegarandeerd.

Door de lange samenwerking met de fabrieken is het mogelijk producten steeds te verbeteren. Zoals bijvoorbeeld gedaan is voor de nieuwste isolatietechnieken bij elektrische boilers waardoor er nog meer bespaard kan worden op het energieverbruik.

Inmiddels hebben ze diverse webwinkels opgezet en dit doen zij met zeer veel plezier. 

Ze zijn constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en kunnen uit eigen ervaring tips en adviezen geven. Omdat geen situatie gelijk is, is het wel fijn als je even samen kunt afstemmen wat de beste oplossing is voor jouw situatie.

Advies.

Bij boilers.nl zijn ze ervan overtuigd dat de productinformatie overzichtelijk en helder gegeven wordt, maar soms blijft het voor de consument toch lastig de juiste boiler, cv of doorstromer te kiezen.

De gemotiveerde specialisten bij boilers.nl staan voor je klaar en helpen je met liefde bij het kiezen van het juiste toestel. Of het nu gaat gaat om de vervanging van je oude boiler of geiser, een compleet nieuwe situatie of een prijsaanvraag voor een groot project, zij zijn er voor jou!

Op werkdagen zijn ze telefonisch te bereiken op: 072 – 369 0067. Je kunt je vraag of opmerking uiteraard ook 24/7 mailen naar info@elektrischeboiler.eu.

https://boilers.nl/

Gerelateerde Blog

Inhoudsopgave

meer blogs