logo-wonenpunt

3 manieren om van je poort een eyecatcher te maken

Heb je ooit naar je poort gekeken en gedacht: “Dit kan wel wat flair gebruiken”? Nou, je bent niet de enige! Gelukkig zijn er een paar eenvoudige manieren om van je poort een echte eyecatcher te maken.

Wees niet bang om kleur toe te voegen

Veel mensen kiezen voor een veilige kleur voor hun hekwerk, omdat ze bang zijn om uitgekeken te raken op hun hek. Wit en zwart zijn daarom heel populair. Het tegendeel is echter waar want een kleurrijk hekwerk kan heel veel doen voor je tuin. Je kunt daarom een bestaand hekwerk in je favoriete kleur verven, of in een heldere tint die past bij de stijl van je huis. Ook een contrasterende kleur kan veel doen met de uitstraling van je poort. Laat je adviseren door een specialist in hekken en poorten voor de beste match met jouw smaak. 

Voeg planten toe dichtbij de poort

Voeg wat groen toe voor een levendige uitstraling van je poort en tuin. Hang bloembakken aan de zijkanten van je poort en vul ze met kleurrijke bloemen of groene planten. Dit zal niet alleen de uitstraling van je poort verbeteren, maar ook wat frisheid toevoegen aan je buitenruimte. Let op, doe dit wel altijd aan het vaste gedeelte van je hek. Groene bakken aan een dubbele draaipoort is wellicht een iets minder goed idee.

Gebruik sfeerverlichting voor jouw poort voor een gezellige ambiance

Kies tot slot leuke sfeerverlichting. Installeer deze buitenverlichting rondom je poort om je tuin ook ’s avonds te laten stralen. Dit zal niet alleen helpen bij het creëren van een warme en uitnodigende sfeer, maar ook bij het verbeteren van de veiligheid.

Dus waar wacht je nog op? Geef je poort een make-over en laat hem schitteren als nooit tevoren!

 

https://hekkenpoorten.nl/

Gerelateerde Blog

Inhoudsopgave

meer blogs