logo-wonenpunt

Woonaccessoires van Nkuku waardoor je nooit meer je huis wilt verlaten

Nkuku is een fair trade merk voor woondecoratie en -accessoires dat consumenten stijlvolle, duurzame en ethische producten voor hun huis biedt. Het merk biedt een breed scala aan woonaccessoires, van wandkleden en vazen tot keukengerei en tafellinnen. Er is voor elk wat wils bij Nkuku, en wij hebben een aantal van onze favoriete woonaccessoires van het merk op een rijtje gezet waardoor je nooit meer je huis uit wilt.

Nkuku

1. Wandkleden: Nkuku’s collectie wandkleden is met de hand gemaakt door ambachtslieden met behulp van traditionele technieken, wat betekent dat elk exemplaar uniek is. De wandkleden zijn er in verschillende stijlen en kleuren, zodat je er zeker een vindt die bij je smaak en huisinrichting past.

 

2. Vazen: De vazen van Nkuku zijn zowel mooi als functioneel. Ze kunnen gebruikt worden om verse bloemen in te zetten of als zelfstandige kunstwerken. De vazen zijn gemaakt van gerecycled glas, dus je kunt je goed voelen over je aankoop in de wetenschap dat die niet heeft bijgedragen aan nieuw afval.

 

3. Keukengerei: Het keukengerei van Nkuku is zowel stijlvol als praktisch. De collectie omvat alles van schalen en kommen tot keukengerei en kookgerei. Alle stukken zijn gemaakt door bekwame ambachtslieden met duurzame materialen, zodat je ze met een gerust hart kunt gebruiken in de wetenschap dat ze niet schadelijk zijn voor het milieu.

 

4. Tafellinnen: Het tafellinnen van Nkuku is de perfecte manier om je eetkamer of keuken een vleugje kleur of patroon te geven. De collectie omvat placemats, servetten en tafellopers in verschillende stijlen. En zoals alle producten van Nkuku wordt het tafellinnen gemaakt door bekwame ambachtslieden met duurzame materialen.

 

Conclusie 

Nkuku is een fair trade merk voor woondecoratie en -accessoires dat consumenten stijlvolle, duurzame en ethische producten voor hun huis biedt. Het merk biedt een breed scala aan woonaccessoires, van wandkleden en vazen tot keukengerei en tafellinnen. Er is voor elk wat wils bij Nkuku, en de inzet van het bedrijf voor duurzaamheid betekent dat je je goed kunt voelen over je aankoop in de wetenschap dat die niet heeft bijgedragen aan nieuw afval. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met winkelen voor je nieuwe favoriete woonaccessoires van Nkuku!

 

Gerelateerde Blog

Inhoudsopgave

meer blogs