logo-wonenpunt

Hippe zwarte handgrepen en deurgrepen

Als er één ding is wat wij bij ons thuis allemaal dagelijks meer dan eens gebruiken dan zijn het de deurklinken en de handgrepen in alle verschillende kamers wel. Ze moeten er dan ook netjes uitzien en solide zijn. Maar, er is meer waar we vandaag bij de aankoop van deze woonaccessoires rekening mee houden. We hebben immers al lang begrepen dat in elk interieur een mooie deur pas echt volledig tot haar recht komt als ze ook een bijpassende klink heeft gekregen en dat de handgrepen die we kiezen de keuken of de badkamer een hele eigen stijl mee kunnen geven.

FINISHING TOUCH

Of je nu een volledig nieuw huis bouwt of een bestaande woning renoveert, er komt altijd heel wat keuzestress kijken bij beslissingen die je misschien maar één keer in je leven maakt. Ga dus nooit over één nacht ijs. Denk goed na wat je wilt en besteedt zeker voldoende aandacht aan de uiteindelijke afwerking waartoe ook klinken en handgrepen behoren. Kijk, vergelijk en kies.

TRENDY ZWART

Over smaak valt niet te twisten, maar of je nu gekozen hebt voor een landelijke, eerder een strakke of zelfs een minimalistische inrichting van je woning zwart is in geen geval meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. En dat is niet toevallig. Zwart is namelijk niet alleen stijlvol en hip, het is ook een absoluut tijdloze kleur die elke deur of kast het juiste gevoel meegeeft. Zwart trekt de aandacht naar zich toe zonder ooit schreeuwerig of overheersend te worden.

KEUZE TE OVER

Net zoals bij alle andere kleuren van klinken en handgrepen, is ook in het zwarte segment de keuze bijzonder groot. IJzer, staal, glanzend, mat, robuust of juist een beetje sierlijk, het kan echt allemaal. Daarom biedt het combineren van kasten, deuren, zwarte handgrepen en deurgrepen zwart ook jou oneindig veel mogelijkheden waar je interieur alleen maar wel zal bij varen.

Gerelateerde Blog

Inhoudsopgave

meer blogs