logo-wonenpunt

Is een nieuwe jacuzzi betaalbaar?

Ze komen in elke Amerikaanse serie haast voorbij, op het balkon met een fantastisch uitzicht over een grote stad; de jacuzzi. De ontspanning voor de rich & famous, tenminste dat denken we. Zo’n jacuzzi is niet te betalen, ik heb de ruimte er niet voor en het is niet geschikt voor ons. Dat zijn vaak de argumenten die men voor zichzelf bedenkt. Echter zo onrealistisch is het helemaal niet . Een jacuzzi kopen is zeker niet alleen voor de rich & famous en je hebt er ook geen penthouse of een huge balkon voor nodig. Dus goed nieuws. Je droom is dichterbij dan je denkt.

Wat is een jacuzzi eigenlijk? 

Het is niet heel ingewikkeld, het is een verwarmd bad met massagestralen, jets en bubbels die vaak voor 4-8 personen zijn en die zich uitstekend lenen om ook buiten te gebruiken. Afhankelijk voor hoeveel personen en wat je ermee wilt, neemt de jacuzzi tussen de 2×2 en 5×5 meter ruimte in beslag. Gemiddeld is het 3,5×3,5 meter. Ruimte die de meesten wel hebben. 

Waarom een jacuzzi kopen? 

Natuurlijk kennen we allemaal de al eerdere beschreven filmscenes. Met een glaasje bubbels, een geweldig uitzicht genieten van de jacuzzi. Dat willen we allemaal wel, maar een jacuzzi kopen is niet alleen maar dat. Een jacuzzi heeft eigenlijk ook heel veel gezondheidsvoordelen. De meest bekende is wel dat het goed helpt tegen stress en spanning. Het warme water zorgt ervoor dat je spieren ontspannen, de massagestralen masseren je spieren en omdat je nergens naartoe kunt ervaar je maximale rust. Dat leidt er weer toe dat je ook een betere nachtrust hebt, je bent namelijk lekker verwarmd, gemasseerd en ontspannen. Ook werkt het nemen van een jacuzzi bad in sommige gevallen goed tegen sportblessures, een te hoge bloeddruk en chronische hoofdpijnen.

Prijzen van een jacuzzi

Voor je huid is het regelmatig nemen van een jacuzzi bad ook zeer helend, je huid wordt gemasseerd en doordat je volledig ontspant heb je minder stress. Een jacuzzi kopen kun je bijna overal. Voordat jullie een jacuzzi kopen is het fijn een model te kiezen dat past bij je wensen, wil je de jacuzzi gebruiken voor gezellig zitten met de familie of bijvoorbeeld ook voor het ontspannen van de spieren na het sporten? Bedenk ook hoeveel ruimte de jacuzzi inneemt en hoeveel ruimte je hiervoor wilt inleveren. Prijzen lopen uiteen van €4000 tot €15000, erg afhankelijk van de wensen. Wil je een jacuzzi om in te zwemmen dat betaal je uiteraard meer dan voor een basis 4-persoons jacuzzi. Als je eenmaal een model hebt gekozen en je ga je de jacuzzi kopen dan kun je alles in gang zetten. Komt de jacuzzi in de tuin? Veel voorbereiding heeft dit niet nodig, de jacuzzi dient vlak te staan en voor jezelf is het misschien fijn als er een afdakje boven zit maar dit is zeker niet verplicht of noodzakelijk. Zo zie je maar weer, er liggen veel meer dingen binnen handbereik dan dat je van te voren zou denken.

 

https://www.sauna4you.nl/jacuzzi-kopen/

Gerelateerde Blog

Inhoudsopgave

meer blogs