logo-wonenpunt

Behandeling hernia

Een hernia zorgt voor veel klachten. Veelal hebben mensen met een hernia niet enkel last van de plek waar de hernia zich bevindt, maar kan deze pijn verder uitstralen naar andere delen in het lichaam. Een behandeling hernia kunt u het beste laten uitvoeren door een chiropractor. Deze pakt de bron van de pijn aan. Wanneer de behandeling hernia door een chiropractor uitgevoerd kan worden, hoeft er geen operatie plaats te vinden. Wilt u weten wat de chiropractor voor u kan betekenen? Lees dan gauw verder over de behandeling hernia door een chiropractor in Bennekom.

 

Het lichaam losmaken

Een hernia kan bij iedereen ontstaan. Echter komen hernia’s vaker voor bij mensen die minder bewegen, veel stress hebben of een zittend beroep uitvoeren. Het is noodzaak om dan niet enkel de hernia aan te pakken, maar ook alle andere punten in het lichaam die vast zitten. De chiropractor maakt gebruik van een duw- en trekmethode. Hierdoor kan het lichaam losgemaakt worden. Spieren en gewrichten die vast zitten, krijgen de ruimte en dit heeft een positieve invloed op de hernia. Het gebied rondom de hernia zal uitvoerig worden behandeld.

 

Een pijnlijke ingreep?

Veel mensen twijfelen bij een hernia over opereren, dit is namelijk een intensieve ingreep. Een chiropractor kan de hernia behandelen, zonder operatie. Echter is de behandeling niet 100% pijnvrij. Er kan veel druk worden uitgeoefend op het lichaam. Dit kan als pijnlijk worden ervaren met een hernia. Ook kunnen in de dagen na de behandeling pijnklachten aanhouden. Het lichaam wordt namelijk even helemaal losgemaakt en dit is toch best intensief. De revalidatie is echter een stuk minder intensief dan na een operatie van een hernia.

 

Een specialistische behandeling

Niet iedere chiropractor biedt een hernia behandeling aan. Dit is een specialistische behandeling. U kunt bij uw chiropractor informeren of zij een behandeling aanbieden voor een hernia. U kunt er ook voor kiezen om op zoek te gaan naar een chiropractor die zich specialiseert in een hernia behandeling.

 

Maak een afspraak

Bent u woonachtig in de omgeving van Bennenkom en zoekt u een chiropractor voor een hernia behandeling? Maak dan een afspraak en overleg wat de mogelijkheden zijn. De chiropractor zal jouw lichaam beoordeling en een professioneel advies geven of een behandeling hernia mogelijk is in uw geval. Er zullen meestal meerdere behandelingen nodig zijn om de hernia te verhelpen en u ontvangt oefeningen die u thuis kunt doen om het lichaam soepel te houden.

Een hernia kunt u laten behandelen door een chiropractor. Op deze manier is er geen operatie nodig en wordt de hernia grondig aangepakt. De chiropractor focust zich op de bron van de pijn en klachten. Door de hernia aan te pakken, kunt u weer pijnvrij door het leven. Maak ook een afspraak bij de chiropractor in Bennekom voor meer informatie over de behandeling bij een hernia.

Gerelateerde Blog

Inhoudsopgave

meer blogs