logo-wonenpunt

Comfortabel loungen op een Douglas hoekbank

Iedereen houdt ervan om in de zomer heerlijk in de tuin te kunnen zitten. Lekker in het zonnetje, met een hapje en een drankje of een vers bakje koffie. En of je nu even rustig in je eentje een boek wil lezen of juist met een hele vriendengroep een borrel wil drinken, een Douglas hoekbank is altijd geschikt. Met de Douglas hoekbank worden deze activiteiten werkelijkheid. De Douglas hoekbanken zijn zeer duurzaam en zitten erg comfortabel. Omdat de hoekbanken in diverse samenstellingen en afmetingen beschikbaar zijn passen de hoekbanken in iedere tuin. Of je nu op zoek bent naar een kleine hoekbank of een hele grote hoekbank voor de hele familie, alles is mogelijk.

De Douglas hoekbank; geschikt voor iedere tuin

De Douglas hoekbanken zijn in dusdanig veel samenstellingen en afmetingen beschikbaar, dat ze vrijwel in iedere tuin passen. Of je nu een kleine stadstuin bezit of een hele grote ruime veranda hebt, de Douglas hoekbank past altijd. In de hoekbank je heerlijk zitten, zeker wanneer deze gecombineerd worden met de diverse kussen. De kussen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en kleurencombinaties waardoor ze altijd binnen de sfeer van je tuin passen. De hoekbanken en kussens zijn bovendien van hoogwaardige kwaliteit, waardoor ze lang mee kunnen en niet snel last hebben van de verschillende weersinvloeden. Ideaal dus om in de zomer lekker te loungen met het hele gezin, de buurt of de vriendengroep.

Douglas hout; sterk en duurzaam

Het houdt dat wordt gebruikt voor de Douglas hoekbanken is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Douglas hout dat wordt bewerkt is erg sterk en gaat dan ook jaren mee. Ideaal dus om te gebruiken voor tuinmeubelen en houten Douglas hoekbanken. Doordat het hout ook betaalbaar is, is het voor ieder budget mogelijk om een prachtig tuinmeubel aan te schaffen. Het grote voordeel van Douglas hout is dat het tegen een stootje en tegen zowel zonlicht als regen kan. Het is dan ook niet nodig om de hoekbank in de winter binnen te zetten of af te dekken met een beschermhoes. Dit scheelt je al snel veel gesjouw met de hoekbank en bespaard je ook veel opbergruimte. Het enige dat je af en toe moet uitvoeren is het oliën van de houten planken. Deze planken zijn behandeld, maar het is aan te raden om dit één keer in de twee jaar te herhalen. Zo blijft de hoekbank mooi en bestand tegen wind en regen.

Ben je op zoek naar een heerlijke loungehoek in de tuin, kijk dan eens naar de grote Douglas hoekbank. Met de toevoeging van de juiste accessoires, zoals kussens, kan je de bank helemaal naar smaak inrichten. Het Douglas hout van de Douglas hoekbank is van zeer hoge kwaliteit en gaat lang mee. De hoekbank is duurzaam en bestand tegen diverse weersinvloeden waardoor je lang van de hoekbank kan genieten. Doordat er een enorm kleurenpallet aan kussens beschikbaar is, is de hoekbank naar smaak in te richten. Hierdoor past de bank altijd binnen de sfeer van je tuin. En het mooiste is, ook al heb je een kleine tuin, de Douglas hoekbank past altijd.

 

Gerelateerde Blog

Inhoudsopgave

meer blogs