logo-wonenpunt

Waarom zou je kiezen voor buitenlampen?

Het is onmisbaar om buiten lampen te hebben hangen. Buitenlampen staan niet alleen mooi aan de schuur of gevel, maar ze brengen ook veel functionaliteiten met zich mee. Je herkent vast wel dat je thuis komt en je je sleutels in je tas zoekt. Het is handig als je dan een buitenlamp hebt, zodat je makkelijk je sleutels kan vinden. Naast gemak, zorgen buitenlampen ook voor meer veiligheid, want met een buitenlamp met bewegingssensor heb je meteen door wanneer er iemand in je tuin staat. Hiermee voorkom je dat er ongewenste gasten voor de deur staan. Ook zorgen buitenlampen voor meer sfeer in je tuin, op je balkon of onder je veranda.  Je hebt buitenlampen in allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan buitenlampen met sensor. Deze gaan vanzelf aan als het begint te schemeren of als er iemand in de buurt van de lamp staat.

Buitenlampen

Met buitenlampen kan je ‘s avonds langer van je tuin, balkon of veranda genieten. Er zijn veel verschillende soorten buitenlampen die jouw tuin mooi kunnen oplichten. Zo heb je bijvoorbeeld buitenwandlampen, staande of hangende buitenlampen, ronde lichtbollen, en tuin- of inbouw grondspots. Er is dus genoeg keuze. Buitenlampen zorgen voor veel sfeer in de tuin of onder je veranda. Maar hiervoor kun je niet alleen buitenlampen gebruiken. Als je overkapping goed waterdicht en geïsoleerd is, dan is het ook mogelijk om binnenlampen te gebruiken. Met de juiste buitenverlichting maak je je tuin, balkon of veranda net zo gezellig als in huis.

Buitenlampen met sensor

Naast alle bovengenoemde buitenlampen zijn er ook buitenlampen met een sensor. Je hebt bijvoorbeeld lampen met een schemersensor die aangaan wanneer het begint te schemeren. De bekendste buitenlampen met sensor zijn misschien wel de lampen met een bewegingssensor. Deze lampen gaan aan wanneer er iemand in de buurt staat of langsloopt. Deze lampen zijn voorzien van een infrarood sensor en ze zijn heel nauwkeurig. Als je deze lampen in je tuin hebt, dan hoef je je geen zorgen te maken voor ongewenste gasten. Het voordeel van deze buitenlampen met sensor is dat je je geen zorgen hoeft te maken over het energieverbruik van de lampen. De lampen met een bewegingssensor gaan vanzelf weer uit als er niemand meer in de buurt staat en de lampen met een schemersensor gaan vanzelf weer uit als het licht is. 

Buitenverlichting kopen

Ben je op zoek naar nieuwe buitenverlichting? Dan is het goed om te kijken naar (online) winkels die gespecialiseerd zijn in verlichting, zoals LampenTotaal. Zij hebben een groot assortiment buitenlampen, met en zonder sensoren. Daarnaast zijn ze ook op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen betreft buitenlampen, waardoor ze je goed advies kunnen geven. Ben je niet helemaal zeker welke buitenverlichting het best in jouw voortuin, achtertuin, balkon of veranda past? Neem dan een tekening van deze plek of plekken mee. Zo kunnen de adviseurs van Lampentotaal je voorzien van een advies op maat, zodat je de juiste verlichting hebt die bij jou past.

Gerelateerde Blog

Inhoudsopgave

meer blogs