logo-wonenpunt

Bij deze specialist heb je keuze uit verschillende materialen voor het vliegengordijn voor je deur

Wil je er zeker van zijn dat je voldoende keuze hebt voor het vliegengordijn van je deur? Dan moet je bij Torresol zijn. Deze marktleider is al sinds 1990 actief in de productie en verkoop van hoogwaardige vliegenwering. De slogan van het bedrijf luidt “Hello summer, goodbye insects!” en dat is dan ook wat je kunt verwachten wanneer je hier jouw vliegengordijn bestelt: een zomer zonder insecten in huis! Je hebt bij je aankoop de keuze uit verschillende materialen. Ben je benieuwd naar deze materialen? Lees dan verder en ontdek de voordelen!                                            

Houd insecten buiten de deur met een hoogwaardig vliegengordijn

Eén ding is zeker: met een hoogwaardig vliegengordijn van Torresol houd je insecten deze zomer effectief buiten de deur. De vliegenwering van dit bedrijf is namelijk met de grootste zorg op Nederlandse bodem ontwikkeld. Hierdoor kan deze specialist de kwaliteit van zijn producten altijd garanderen. De verschillende soorten gordijnen zijn beschikbaar in alle maten. Zo vind je altijd een vliegengordijn dat goed aansluit op jouw kozijn. Je kunt het gordijn online bestellen of bij een van de 250 verkooppunten in heel Nederland kopen. Je hebt daarbij keuze uit de volgende uitvoeringen:

  • Standaard en luxe hulzen
  • Aluminium kettingen
  • Kunststofdraden
  • Lamellen
  • Magneetgordijnen

Ontvang hulp bij je keuze voor vliegenwering

Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen. Zo sluit een magneetgordijn automatisch na het in- en uitlopen, waardoor insecten geen kans hebben. Ben je niet helemaal zeker welk vliegengordijn geschikt is voor jouw deur of wil je meer informatie over de verschillende materialen? Neem dan contact op met de klantenservice. De medewerkers helpen je graag in het vinden van het ideale gordijn waar je jarenlang plezier aan beleeft. Je bereikt hen telefonisch van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Het is ook mogelijk om te mailen. Je ontvangt in dat geval binnen 24 uur antwoord.

https://www.torresol.nl/

Gerelateerde Blog

Inhoudsopgave

meer blogs