logo-wonenpunt

Deze 3 woonkamer trends mag je niet missen

Trends komen en gaan, maar er zijn een paar tijdloze decorstukken die altijd on-trend blijven. Investeren in deze stukken kan je tijd, geld en moeite besparen om je woonkamer up-to-date te houden met de laatste trends. Zachte meubels zoals kussens, plaids en tapijten geven elke kamer textuur en kleur – kies voor neutrale tinten zoals grijs of wit, zodat ze niet snel verouderen. 

 

Leuke toevoegingen aan je ruimte

Statementverlichting is een andere geweldige manier om een interessante toets toe te voegen zonder afbreuk te doen aan de stijl; kies lampen of hanglampen in gedurfde kleuren of unieke vormen. Spiegels zijn ook een goede manier om diepte aan de kamer toe te voegen, waardoor deze groter lijkt dan hij in werkelijkheid is. Overweeg te investeren in meubels met een strakke/moderne stijl – gebogen vormen, lichte houten afwerkingen en metalen accenten zijn allemaal populaire opties. Vergeet tenslotte de muren niet – een galerijmuur of een muurschildering kan een goedkope manier zijn om leven en persoonlijkheid aan een kamer toe te voegen. Welke trend je ook volgt in je woonkamer, met deze tijdloze stukken blijft je ruimte er jarenlang stijlvol uitzien

Door verstandig te winkelen en te investeren in belangrijke stukken blijft je woonkamer on-trend, ongeacht veranderende trends. Met een paar belangrijke updates en tijdloze meubels heb je een prachtige, modieuze woonkamer waar je nog jaren van kunt genieten!

 

3 trends in de woonkamer

Nu vraag je je hoogstwaarschijnlijk af wat de trends zijn, en wat je precies moet kopen. Dit zijn de 3 trends die het meest belangrijk zijn voor het inrichten van jouw woonkamer:

  • Bloemen

Een grote trend zijn bloemen en dan vooral kunstbloemen. Het grootste voordeel van de kunstbloemen zijn dat je er niet naar hoeft om te kijken. Naast kunstbloemen zijn er ook kunstbomen. De kunstbomen bloesem passen perfect bij elk interieur.

  • Accessoires

Om de woonkamer knusser te maken heb je leuke accessoires nodig. Koop een leuk kleedje, dekentje, kussentje of vaas om de woning vele malen gezelliger te maken. Deze accessoires hoeven niet prijzig te zijn, voor een klein prijsje kan je veel veranderen.

  • Diversiteit

Alle meubels en accessoires van dezelfde designer en in dezelfde kleuren is leuk, maar het biedt weinig variatie. Laat variatie nou precies hetgeen zijn wat je woonkamer uniek en knus kan maken. Ga bij verschillende winkels langs en doe inspiratie op, of huur een interieurstylist in.

 

https://zomersbloemen.nl/kunst-bloesembomen/

Gerelateerde Blog

Inhoudsopgave

meer blogs