logo-wonenpunt

Woning verkopen via opkopers aantrekkelijker door dalende huizenprijzen

De daling van de prijzen op de woningmarkt, zorgt er nóg meer voor dat woningeigenaren naar huizen opkopers, investeerders en beleggers stappen. Juist waar veel mensen denken dat woning eigenaren juist minder happig zijn op opkopende vastgoedbedrijven, blijkt dit in de praktijk niet het geval. In dit artikel lichten wij dit vanuit vastgoed opkoper Sons Real Estate graag toe.

Het is namelijk zo dat de factor tijd in het nadeel is van mensen die naar een groter huis willen verkopen. Laat staan mensen die overgaan naar een huurhuis of willen emigreren. Want die willen de hoogste opbrengt en de beste voorwaarden. En aangezien woningen sterk in prijs dalen via fasen die op zijn beurt weer afhankelijk is van o.a de rentestijgingen vanuit de hypotheekverstrekkers.

De reden dat een huis verkopen via Funda momenteel niet echt de juiste keuze hoeft te zijn, is het gegeven dat mensen zekerheid willen. Juist in deze tijd, wilt men niet afhankelijk zijn van een onzeker en langdurig verkooptraject. Een makelaar kan namelijk niet garanderen dat de woning oplevert wat men in gedachte had. Uiteraard zijn er uitzonderingen. Het voordeel van een opkoper is dat de huis opkoper direct kan toeslaan en u dus gegarandeerd de opbrengsten krijgt die u met de opkoper afspreekt.

Tot slot wensen wij alle woningeigenaren die hun huis goed en snel wensen te verkopen, veel succes! Sons Real Estate biedt altijd zonder voorbehoud van financiering en een ander voordeel wat Sons biedt is dat men geen omkijken heeft naar eventuele rommel of achterstallig onderhoud. Dit in tegenstelling tot een openbare verkoop, waar u wellicht toch nog een muur dient te verven of iets dient te repareren. Totaal onnodig bij een directe verkoop van uw woning aan Sons Real Estate.

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/

Gerelateerde Blog

Inhoudsopgave

meer blogs